Antena 3 CNN Economic Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral

Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat un pas important pentru construcția unei noi autostrăzi pentru litoral.

Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Sursa foto: CNAIR
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2024   •   16:00

"Pas important pentru construcția unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol (30,6 km)!

CNAIR a transmis la ANAP documentația de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția acestei autostrăzi, care prevede o perioadă de realizare de 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție).

Noua autostradă va asigura, prin nodul Cumpăna, legătura Autostrăzii București-Constanța (A2) și a Centurii Constanța (A4), cu sudul litoralului românesc (în apropiere de Mangalia) și va reprezenta o alternativă modernă la DN 39 (drum național foarte aglomerat în perioada sezonului estival).

Traseul Alternativei Techirghiol va facilita accesul la localitățile Agigea, Topraisar, Techirghiol, Eforie, Tuzla, 23 August", a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina de Facebook.

Pas important pentru construcția unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol (30,6 km)! #CNAIR a transmis, astăzi, la...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Marţi, 23 aprilie 2024

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close